Dobrodošli dragi Gost, molimo prijavite se ili se registrirajte.
Username:
Password:

Novosti:
 Str: [1]
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. Alati teme  
Read
29. Oľujak 2007., 22:57:07
eladio
Novi korisnik
*

dakle, raspakirao sam joomlu i uplodao na server u direktorij WEB

e sad, nakon sto upisem link (u nadi da cu zapoceti web instalaciju jomle ) javi mi ovo :

" Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@mojmotor.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.  "

dodao sam u WEB i direktorij FORUM i tamo isto uradio sa SMFom i instalirao ga bez problema pa mi sad nista vise nije jasno  Šokiran

Evidentirano

Read
30. Oľujak 2007., 00:48:38
Bernard [TI]
System Admin

Internal server error najčešće je problem sa pravima pristupa. Datoteke ne smiju biti "writable" ni od strane grupe niti svijeta - postaviti CHMOD na sve datoteke = 0644. Za direktorije (mape) vrijedi slično - 0755.

Ako ne uspijete rješiti sami pošaljite mail i rješit ćemo mi.

Lijep pozdrav,

Bernard
Evidentirano

Moj Status

Read
30. Oľujak 2007., 05:37:40
eladio
Novi korisnik
*

Internal server error najčešće je problem sa pravima pristupa. Datoteke ne smiju biti "writable" ni od strane grupe niti svijeta - postaviti CHMOD na sve datoteke = 0644. Za direktorije (mape) vrijedi slično - 0755.

Ako ne uspijete rješiti sami pošaljite mail i rješit ćemo mi.

Lijep pozdrav,

Bernard

hm..

to sam i mislio , ali mislim da nije, provjerio sam  Neodlučan

iako sam uspio instalirati joomlu direktnim putem, upisujuci ww.blabla.com/installation/install.php
i sad mi radi backend, ali frontend nista  Vrtim očima

ufff

saljem mail  Cerim se
« Zadnja izmjena: 30. Oľujak 2007., 05:54:46 do eladio » Evidentirano

Read
30. Oľujak 2007., 06:07:03
Bernard [TI]
System Admin

/web/ (glavni direktorij za sadržaje) bio je na 775 umjesto 755. Jel sad sve OK?  Namigujem
Evidentirano

Moj Status

Str: [1]
Skoči na:  

Theme by webtechnica.net